Polisztirol Hungarocell Hőszigetelés

Mi a hungarocell? 

A hungarocell anyagát érintve habosított polisztirol, de hogyan is lett hungarocell a neve ennek a hőszigetelésre nagyon jól felhasználható terméknek.

A sztirol egy gyantaalapanyag egyik mesterségesen előállított formája, ezt a terméket régen a hűtőgépek kialakításához használták. Amit később amerikai vegyipari cégek csomagolóanyagként használtak.

A hungarocell, más néven nikecell, egy expandált polisztirolt takar, de például hazánktól eltérően külföldön „expanded polystyrene”- ként nevezik, rövidítve pedig EPS –nek, hívják.

A polisztirol nem csak a csomagolástechnikában alkalmazható jól, de számos más területen is használatos, így például lehet töltőanyagként vagy dekorációs anyag is. De találkozhatunk vele kiállításokon, szobor formában is.  Cégünknél, építőanyag kereskedés révén főként a szigeteléseknél használatos hungarocell termékeket értékesítjük.

A nikecell, mint hőszigetelő anyag az épületek vagy házak különböző részein is tökéletesen használható, standard esetben homlokzati szigetelésként szokták alkalmazni.

A hungarocell alkalmazási területei

Tetőszigetelésként is alkalmazható, és bár a szakmában sok a mellette szóló vélemény, ezen vélemények ellenére sokan még mindig a kőzetgyapot szigetelésre esküsznek, ha tetőszigetelésről van szó.

Lábazat szigetelésként viszont igen hasznos és ajánlott a szigetelő rendszer. Itt általában a zárt rendszerű XPS polisztirol rendszer javasolt, ami a vízállósága miatt igen közkedvelt hungarocell termék. Mivel a vízfelvételük gyakorlatilag egyenlő a nullával, így régebben épült családi házak lábazati szigetelésére kiváló választás.

Ha a kültéri és tetőszigetelés már megoldott előfordulhat, hogy a belső térben még mindig hidegebb a hőérzet, illetve a lecsapódó pára miatt felütheti fejét lakásunkban, vagy házunkban a nem kívánatos penész. A hungarocell belső hőszigetelésre is kiválóan alkalmazható, a meglehetősen könnyű kivitelezhetősége miatt.

Kiegyenlíti a belső hőmérsékletet, és ezzel együtt megszűnteti a falak nyirkosságát. Ennek köszönhetően, ha polisztirol szigetelést alkalmazunk a penészesedés kivédésére az egyik legjobb módszer.

A hungarocell rendszereink az alábbi méretarányban érhetőek el

  • Kingstone Terra 5 cm
  • Kingstone Terra 8 cm
  • Kingstone Terra 10 cm
  • Kingstone Terra 15 cm
  • Kingstone Terra 20 cm

Miért ezt forgalmazzuk? 

Cégünk azért forgalmazza a Kingstone Chemicals Kft, hungarocell termékeit, mert ez a cég a termékelőállítás folyamán a legjobb minőségű alapanyagokból dolgozik, illetve több fajta receptúra szerint tökéletesíti a gyártási és előállítási folyamatot. A cég ezen kívül folyamatosan bővíti a termékpalettáját, hogy ez által minden vásárlói igényt ki tudjon elégíteni.

A Jurácsik Park Kft, amit sokan pedig Jurácsik tüzépként is ismernek, nem csak a termékek értékesítésével foglalkozik profi csapatunk a termék kiválasztásánál, a tanácsadásban is segítségét ad megrendelőink részére. Ezen kívül, ami szintén fontos a mai online központú világban, hogy weboldalunkon megrendelt termékeinket házhoz is szállítjuk partnereink részére.

Bármilyen építőanyagra legyen szüksége, és azt a Jurácsik Tüzépnél választotta ki, mi a kiszállítást is megoldjuk az ön által megadott címre!

Showing 1–12 of 19 results

1 2