A legjobb döntés a párkapcsolati tanácsadás

Sokan már csak a coworking iroda környezetet keresik
október 3, 2019
Mutasd az összeset

A párkapcsolati tanácsadás során végignézzük, hogy milyen technikákat építhettek a hétköznapjaitok azért, hogy könnyebbé váljon a közöttetek lévő kommunikáció. Ezzel voltaképp pusztán a kisebbrendűségi érzésedet és a passzív énképedet erősíted meg. Nem tudhatjátok, hogy Nektek működik-e a párkapcsolati tanácsadás, amíg meg sem próbáljátok.  Hitelesség csakis az tud másoknak segíteni, amely személy magán magácska úgyszintén bejárta az utat. Teheti ezt festéssel, kézművességgel, zenével, zeneszerzéssel, egy új hobbival azaz tulajdonképpen, mialatt csakis rettenetesen esik. Ehhez szükséges az Önismeret. A párkapcsolati tanácsadás során felszínre törhetnek olyan gyermekkori traumák, amik a kapcsolatotok minőségére is kihathat.

A párterápia bármikor elkezdhető, és ha úgy érzitek, kell idő a párterápia során előkerült témák feldolgozására, hosszabb-rövidebb szünetek is iktathatóak a kezelésbe. Traumák, amelyek mélyíthetik a közöttetek van szakadékot tengernyi életesemény verhet éket egy házasságba pontosabban mondva kapcsolatba. A terápiás tennivaló viszonzott lelki elkötelezettségre, terápiás szövetségre támaszkodik. A párterápia minden reménytelennek hit párkapcsolati folyamatot jó irányba fordíthat. Kialakulása: különösen gyermekkorban az elsődleges tapasztalatok és elsődleges visszajelzések közben és aztán ismétlődően, oly impulzusokat és visszajelzéseket kapunk (tévesen), amelyik szerint az a felvétel formálódik ki Önmagunkról, hogy nem vagyunk elegendő jók. A párterápia nem helyhez kötött. Online konzultációra is van lehetőség.

Lecserélnéd az autódat, de nem tudsz dönteni? A tudatos önbizalom növelés segítségével az ilyen kérdésekben is könnyebben tudsz határozni. Netán immáron a testre szabott fórumot sem találják arra, hogy újból úgy nézzenek a másikra, mint a kezdetek kezdetén. Megértő viszonyulás kitartó vagyok abban, hogy szükségesség nélküli elfogadással, megértéssel és együttérzéssel támogassalak életed vaskos időszakában. Vizsgára készülsz, és félsz, hogy noha tanultál, nem fogsz tudni jól teljesíteni? Az önbizalom növelés segítségével megerősítheted magad abban, hogy márpedig átmész a vizsgán.  Az elsődleges és legfontosabb, hogy megbékéljen és elfogadja önmagát és növelje önbizalmát. A harmadik, mely a mi esetünkben az igazi, úgy szintén nevezhetnénk, hogy fitt önbizalom. Ne felejtse életben van ezt akkor sem, feltéve döntenie szükségszerű valamiről illetőleg a véleményét kérdezik. Igyekszel a munkahelyeden, mégis félsz, hogy a főnököd nem elégedett Veled? Erre is jó, ha az  önbizalom növelés lehetséges módjait alkalmazod.