Betontermékek-Zsalukővek

Mire jó, és mire nem jó a zsalukő?

 A zsalukő betonból készült termék, ami többféle felhasználási lehetőséget rejt magában.

A zsalukövek üreges formában kaphatóak, ez azért fontos, hogy a beletöltött betont megtartsa és ez által zsaluzatként el lássa feladatát.

Ennek a terméknek a legnagyobb előnye, hogy nem igényel zsalutáblákat, nem kell megvárnunk, amíg a beton megköt, hogy ezután elkezdhessük a következő munkafolyamatot. Ennek köszönhetően nem csupán könnyebb vele a munka, de időt is megtakaríthatunk az építés során.

A zsalukővel mondhatni gyerekjáték az építkezés. A titok abban rejlik, hogy kötésben alkalmazva minden szilárdabb. Ezen elv alkalmazásával szinte kőművesre sincs szükség, azonban függetlenül ettől mindig érdemes szakmai tanácsadást kérni, mivel senki se született építő mesternek. Tapasztalt szakemberek tanácsa pedig mindig aranyat ér.

Milyen területeken teljesít jól a zsalukő?

A zsalukő általában támfalaknál és beton felületeken használatos, de kertekben is használják dekorációnak, vagy virág ültetésre. Az interneten keresgélve számos olyan dekorációs ötlettel találkozhatunk, amiből mi is ihletett meríthetünk kertünk csinosítgatásához. Kerítés építésnél is jó szolgálatot tehet, mivel könnyen formázható, masszív és tartós. Sajnos nem annyira erős, hogy több emeletes házak építésénél alkalmazzuk, de például kocsi beállót, vagy egy lábazatot könnyedén össze hozhatunk belőle. Medence építésnél is gyakran használják, alap, vagy támfal készítéshez, amire már biztonságosan hozzá lehet építeni a felépítményt.

A zsalukő méretei és fajtái.

Általában több fajta méretben és kivitelezésben kapható. Összeszedtünk pár méretarányt, amik kaphatóak nálunk is:

  • 15, 20, 25, 30, 40 –es

A zsalukő külalakja lehet, kocka akár téglatest formájú is. Több fajta színben is kapható, de ha nincs számunkra megfelelő szín, ebben az esetben bármilyen színre le tudják festeni. Ahogy az előző bekezdésnél is említettük dekorációs felhasználása az ügyfél képzelő erejének határán múlik.

Cégünk a BetonEPAG zsalukő termékeit részesíti előnyben. Ezen termék esetén is fontos a minőség és a pontos méretarányok megtartása. Mindkettő – tehát a minőség és méretpontosság –, cégünk értékesítési stratégiájának azon alappillére, amit a vásárlók részére nyújtunk.

Miért mi?

Mert mi hiszünk abban, hogy a jó ház, illetve a jó kivitelezés alapja a részletekben rejlik. Ennek az egyik legfontosabb része a jó minőségű alapanyagok megválasztása.

Az építkezéshez elengedhetetlen beton és egyéb keverékeket is forgalmazzuk, nálunk szó szerint mindent beszerezhet. Nem csak a zsalukő, de a beton töltelék is kapható. A hozzávaló vakolat és vakolat rendszereket is beleértve.

Kollégáink magas képzettségi szintjének köszönhetően, ügyfeleink segítségére tudnak lenni akár az anyagszükséglet kiszámításában is. Akár csak egy egy falkészítéshez szükséges zsalukő darabszám kiszámítására van szükség, mi abban is segítséget tudunk nyújtani megrendelőink részére. Ha nem szeretne bajlódni a személyes találkozással, weboldalunkon a kiválasztott termékeket házhoz szállítjuk, és igény szerint akár le is rakodjuk.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve