Üzlet

DTG Cement
február 10, 2023
SOMAFIX 60 MÁSODPERCES RAGASZTÓHAB
május 3, 2023
Mutasd az összeset

SOMAFIX COMBI PURHAB

2460 Ft


Leírás: A Kombi purhab egy egykomponensű purhab, amelyet pisztollyal és szívószáladapterrel is használnak. A szeleprendszer lehetővé teszi, hogy szükség esetén pisztollyal és szívószállal dolgozzon. Mindkét alkalmazásban nagyobb mennyiséget eredményez. Előnyei könnyebb alkalmazás és az újrafelhasználhatóság.

Alkalmazási terület: Az ajtók, ablakok és hasonló keretek rögzítéséhez, a meleg és hidegvíz csövek és elektromos berendezések szigetelésére használt lyukak kitöltéséhez töltse ki a réseket, lyukakat és repedéseket.

Műszaki leírás: Faragható, csiszolató és festhető, miután 1-3 óra alatt megkeményedett. Kötés mindenféle építőanyaghoz, kivéve a szilikont, a teflont, a polietilént és a polipropilént. Ellenáll mindenféle időjárási viszonynak, tengervíznek, gőznek és nedvességnek. Nem gyúlékony.

Használati utasítás: Rázza erősen a flakont 30 másodpercig. Szerelje fel a habpisztolyt vagy a szívószálat a dobozra. Távolítsa el a szennyeződést, a port és a zsírt az alkalmazás helyéről, és nedvesítse meg vízzel. Fordítsa fejjel lefelé a flakont, és nyomja meg a ravaszt. Későbbi alkalmazásokhoz a szárított habmaradékot el kell távolítani a csőből és a szelepből. Az elkenődött habmaradék puhabtisztítóval tisztítható. Mivel a hab tágul, megfelelő mennyiségeket kell használni.

Felhasználhatósági időtartam: 18 hónap. A gyártási dátum a dobozon van.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli “SOMAFIX COMBI PURHAB”